top of page
Presentaties
Templates
Animatie/video

Presentaties

Ga beyond powerpoint en zorg dat u uw publiek op een eigentijdse manier overtuigt of informeert. Entertain, bezorg een wauw gevoel en verras met animaties en video's. Het kan allemaal gewoon in het vertrouwde powerpoint maar ook in prezi en keynote.

Presentique maakt op basis van uw wensen een vormgeving, waarbij wij rekening houden met de voorwaarden om goed te kunnen presenteren. We geven de presentatie vorm met als doel: aandacht vasthouden, duidelijkheid scheppen en structuur aanbrengen.

Naast presentaties verzorgt Presentique ook templates, training en ondersteuning op locatie.

2

Templates

Uw presentatie in huisstijl
Presentique zorgt voor templates (in elke gewenste huisstijl) voor een gedegen basis voor al uw presentaties. In een template zitten een aantal standaardelementen (lettertypen, kleuren en specifieke huisstijlelementen), die het mogelijk maken om snel en eenvoudig een eigen presentatie te maken in de eigen huisstijl.

Extra elementen
De template kan uitgebreid worden met sjablonen voor een agendadia, tussendia's, grafiekdia's, dia's met beeld, meerdere kleurpaletten, animaties etc. Presentique maakt templates voor Microsoft powerpoint, Microsoft word en prezi.

Om de template zelf snel en gebruiksvriendelijk te kunnen toepassen, verzorgt Presentique ook een training: Werken met een template.

3

Bewegend beeld voor een levendige presentatie
De binnenkant van een gebouw laten zien? Het verloop van het productieproces verduidelijken? De werking van een machine inzichtelijk maken? Dit zijn slechts enkele voorbeelden om bewegend beeld in te zetten.
 

Bewegend beeld kan gebruikt worden om:

  • onderwerpen te accentueren en te verduidelijken

  • overgangen te creëren

  • de aandacht te trekken en vast te houden

  • of gewoon voor de lol

4

Workshop 'Werken met de template'
In de workshop laten we op een eenvoudige wijze zien, hoe u optimaal gebruik kunt maken van de powerpoint template en leggen we de basisregels van presenteren uit. Na de workshop zijn uw medewerkers in staat om de powerpoint template snel en gebruiksvriendelijk toe te passen in al hun presentaties.

Op maat
De trainingen worden op maat gemaakt: er worden alleen onderwerpen behandeld die voor uw bedrijf relevant zijn. De training wordt inhouse aan uw medewerkers gegeven, op basis van de eigen powerpoint template. De duur is afhankelijk van uw wensen. Gemiddeld duurt deze workshop 2 uur.

Presentique verzorgde al powerpoint template trainingen voor: Sita Nederland, Schiphol, Vakcollege Groep, UPC, Sanoma en Tata Steel.

Training
screenTop.jpg

Let's Work Together

Meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u gerust contact met ons op. Heimar de Jong komt graag langs voor een vrijblijvend oriënterend gesprek.

06-25013961 of mail: info@presentique.nl

bottom of page